perjantai 4. tammikuuta 2013

Uusi vaihe blogissa ja elämässä.

Teeeervetuloa lukemaan Liinan uusien tuulien matkablogia!!!!
Tässä sitä nyt istutaan. Lentokoneessa nokka kohti Lontoota. Tätä on odotettu ja sen eteen on tehty töitä.

Tarkoituksenani on lähtetä katsomaan maailmaa, oppimaan siitä ja myös ittestäni. En tiedä yhtään mitä tulee tapahtumaan, mutta eiköhän asiat järjesty ajallaan.

Pienenä mulle tuli pieni unelma siitä, että joskus menisin Skotlantiin. En tiedä yhtään miks just tartuin siihen kiinni. Miks ei vaikka hieman kuivempi ja aurinkoisempi Italia...?! Ehei, Skotlanti osui ja upposi.
Kaikki lähti siitä kun näin The Lord of the ringsit ja hahmon nimeltään Pippin. Lumouduin täysin ihanan Pippinin aksentista ja selvtitin heti kuka ja mistä tää näyttlijä on. Billy Boyd Skotlannista ja koulunsa hän on käyny The Royal Conservatoire of Scotlandissa. Siitä se sitten lähti, unelmointi.
Vanhempana unohdin ulkomaiset unelmat hetkeksi ja keskityin kotimaahan.
Viime kesänä, kun sain tiedon että en päässyt pyrkimiini kouluhin sisälle, päätin että WHY NOT nyt on oikea aika tehdä tuosta unelmasta totta!
Samalla päätin sen yhdistää tietysti maailmanmatkailuun!

Alotan siis Lontoosta ja Brightonista, jossa majailen yhden ystäväni huostassa. Siitä sitten 15 päivä hurautan bussilla brittejen läpi Skotlannin Galsgowhun!

Sen enempää en tiiä, mutta tänne sitten kertoilen mitä onpi tapahtunut matkalla!

                                                                      Hyvää matkaa mulle!

2 kommenttia:

  1. Voi Liinuska! Onnea seikkailuun, et tiiä miten paljon iteki tekis mieli seikkailla!! Ehkä puoletoist vuoden päästä minäkin seikkailen.. Mutta koitan katella noita lentoja, eilen en löytäny mitään kauheen tähdellistä, Pariisista pääsis kyl Ryanairilla Edinburghiin mut ei täältä. Jos sulla on aikaa kattella lentoja, nii katsele ihmeessä, olis mahtavaa tulla sinne!! GROS PISU MON AMOUR!!

    VastaaPoista
  2. Jee kun sulla on tällainen, jee jee!

    VastaaPoista