sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Vilinää, vilskettä, hulinaa, huisketta.

Huh nyt oon ollut Glasgowssa jo melkein kaks viikoa! Ihan uskomatonta miten aika menee niin nopeesti!

Tuossa ajassa oon ehtiny tutustumaan upeisiin ihmisiin, ollut illalliskutsuilla, kävelyillä upeen joen rannalla, nähnyt paljon sadetta, saanut vähän duunia yhestä puhelinfirmasta (se on vaan parin keikan kokonen duuni, eli muutakin tarviin), löytäny kämpän ihanien ihmisten luota, alottanut joogatunnit ja hankkinut kaiken välttämättömän alottaakseni elämäni täällä Glasgowssa!

Nyt keskityn seuraavaks vaan etsimään töitä ja nauttimaan tästä kaupungista! Jonain päivänä haluan tehdä paivän retken, miks ei usemmankin, tuonne pohjoiseen Highlandseille!

Nyt pidän lepopäivää.
Meidän talossa on tapana, että syödään yhdessä. Mun mielestä se on upeaa kun yleensä opiskelija kommuuneissa kaikilla on omat muonat ja jokanen syö vaan niitä. Täällä saa toki myös tehdä itselleen ruokaa, mutta usein jos joku tekee aterian niin siitä riittää kaikille, joten jaamme melkein kaiken. Ja rahasta ei keskustella. Eilen yks poika kokkas, tänään mä tein lihapullia ja makaroonia taas koko porukkalle. Ne jotka ei kokkaa taas siivoaa. Rakastan tällästä elämää, että ollaan hyviä toisille. Annetaan ja otetaan tasapuolisesti, eikä tarvii nipottaa.
Nyt lepään ja huomenna meen tuon duunin koulutukseen. Päätin myös että huomenna alkaa todela tehokas työjahti!!!!


2 kommenttia: