perjantai 29. maaliskuuta 2013

Jee Jee Jee

Aika jännää miten aina kun kaikki tuntuu jotenkin mahdottoman hankalalta ja itkuselta, niin yhtäkkiä jotain hienoa tapahtuu yllätyksellä.
Koulun pääsykokeet ei menny ihan suunnitelman mukaan, mutta se oli hyvä kokemus ja opin paljon. Pitää ehkä kyseenalastaa enemmän omia unelmiaan ja avata silmät uusille vaihtohdoillekkin.

Kokeitten jälkeen mulla on ollu täällä tosi eksyny olo. Kun ei oo mitään tietoa pystynkö jäämään tänne, pitäiskö etsiä suomesta töitä ja mitä ihmettä teen koko ens vuoden...?
Myös asioita hankaloittaa se, että tällähetkellä en todellakaan halua vielä lähteä täälä. On sellanen olo että en oo valmis vielä palaamaan. Ja palaamaan mihin? Perhe on tärkeä ja sitä on mieletön ikävä, mutta se on sitten ainoa asia miksi palata. Ja se on siellä aina vaikka tulisin takaisin vuosien jälkeen.
Päätin että ei, en luovuta. Oon nuori ja mulla on seikkailuhalua. Vaikka mikä olisi niin täällä aijon olla kesän loppuun asti.
Suomeen haluan tulla kyllä käymään heti kun vaan voin.

Tällä viikolla tuo epätoivo ja epätietoisuus alko kääntyä ilon puolelle. Ensiksi sain soiton rekrytointi firmasta jotka etsi suomea puhuvia asiakaspalvelijoita. Joten ens viikolla alotan varmaan jossain firmassa soittelmalla Glasgowsta suomeks suomalaisille. Toinen aivan mahtava asia tapahtu eilen. Sain soiton mun ihan lemppari baarista, että tervetuloa maanantaina koe harjotteluun. Jos se menee hyvin saan työvuoroja pari kolme kertaa viikossa sieltä! Wihiii!

Tänään on pääsiäinen, aurinkoinen päivä ja kaksi ihanan ihanaa pupua saapuu Glasgowhun mua moikkaamaan. Pietari ja Joonas saapuu pian, joten nyt pitää alkaa siivoilemaan ja järkkäämään paikkoja! Tästä tulee hyvä viikonloppu!

Ihanaa pääsiäisviikonloppua teil kaikil!


1 kommentti:

  1. Jeejee! Kiva kuulla, että asiat selkenee! Tsemppiä harjoitteluun!!! <3

    VastaaPoista